Siirry sisältöön
Avustukset

Avustukset

Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiö sr voi myöntää sääntöjensä ja säädekirjansa puitteissa säädekirjan ja sääntöjensä mukaisille edunsaajille lahjoituksia, avustuksia ja apurahoja.

Mahdolliset lahjoitukset, avustukset ja apurahat myönnetään säätiön hallitukselle osoitetun kirjallisen hakemuksen perusteella.

Avustukset vuonna 2022

Viimeksi päättyneen tilikauden (2022) aikana säätiöstä ja Kaisu ja Kalevi Junnolan muistorahastosta myönnettyjen tutkimusapurahojen, avustustusten ja apurahojen kokonaismäärä oli yhteensä noin 85.000 euroa (vuonna 2021 yhteensä noin 135.000 euroa).

Avustusten ja apurahojen haku

Apuvälineitä (ml. tietotekniset apuvälineet) koskevat avustukset ovat haettavissa vuosittain keväällä 30.4. mennessä ja syksyllä 31.10. mennessä.

Muita säätiön sääntöjen mukaan avustettavissa olevia alueita koskevat edunsaajatahojen avustushakemukset käsitellään lähtökohtaisesti hakemusta seuraavassa hallituksen kokouksessa. Tavanomaisesti hallituksen kokouksia on 4 kappaletta vuodessa.

Avustusta tai apurahaa voi hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen tai vaihtoehtoisesti tulostamalla lomakkeen, skannaamalla sen täytettynä ja lähettämällä sähköpostin liitteenä osoitteeseen sihteeri@tsnvtukisaatio.fi.

Sähköinen hakulomake »

Tulostettava hakulomake »