Siirry sisältöön
Avustukset

Avustukset

Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiö sr voi myöntää sääntöjensä ja säädekirjansa puitteissa säädekirjan ja sääntöjensä mukaisille edunsaajille lahjoituksia, avustuksia ja apurahoja.

Mahdolliset lahjoitukset, avustukset ja apurahat myönnetään säätiön hallitukselle osoitetun kirjallisen hakemuksen perusteella.

Avustukset vuonna 2020

Vuonna 2020 säätiö myönsi avustuksia säädekirjan sekä säätiön ja Kaisu ja Kalevi Junnolan muistorahaston sääntöjen mukaisiin tarkoituksiin yhteensä 116.098,35 euroa (vuonna 2019 yhteensä 95.049,10 euroa ja vuonna 2018 yhteensä 134.687,60 euroa).

Avustusten ja apurahojen haku

Apuvälineitä (ml. tietotekniset apuvälineet) koskevat avustukset ovat haettavissa vuosittain keväällä 30.4. mennessä ja syksyllä 31.10. mennessä.

Muita säätiön sääntöjen mukaan avustettavissa olevia alueita koskevat edunsaajatahojen avustushakemukset käsitellään lähtökohtaisesti hakemusta seuraavassa hallituksen kokouksessa. Tavanomaisesti hallituksen kokouksia on 4 kappaletta vuodessa.

Avustusta tai apurahaa voi hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen tai vaihtoehtoisesti tulostamalla lomakkeen, skannaamalla sen täytettynä ja lähettämällä sähköpostin liitteenä osoitteeseen sihteeri@tsnvtukisaatio.fi.

Sähköinen hakulomake »

Tulostettava hakulomake »